Aanmelding

De doorstroomtoets en de landelijke aanmeldweek

Wij heten je graag welkom in één van onze eerste klassen. Misschien weet je al dat jouw kind in groep 8 geen eindtoets maar een doorstroomtoets maakt. Ook komt er een landelijke aanmeldweek voor de middelbare school. Wat moet je weten en hoe kun je je voorbereiden? Hier wordt het stap voor stap uitgelegd.

Heb je vragen over de verschillende klassen of de aanmeldprocedure? Neem dan contact op via telefoonnummer 030 60 40 900 en vraag naar Maaike Depmann, teamleider leerjaar 1 en 2. Zij is ook bereikbaar via mdepmann@annavanrijn.nl.

Aanmelden voor leerjaar 2 of hoger!

We hebben op dit moment helaas geen plek voor tussentijdse instroom in leerjaar 3 mavo, 4 mavo en 3 vwo. Voor de overige leerjaren kunt u een aanvraag indienen bij de betreffende teamleider, de e-mailadressen staan in onze schoolgids.

Interesse voor instroom voor schooljaar 2023-2024 leerjaar 2 of hoger? Vraag dan een aanmeldformulier op bij onze leerlingenadministratie via onderstaand formulier. U ontvangt de benodigde informatie via de reguliere post. Nadat u het aanmeldformulier retour heeft gestuurd, plannen we een kennismakingsgesprek in. Het insturen van het aanmeldformulier geeft géén garantie op een plek i.v.m. dat we nog niet exact weten of en hoeveel plekken er openblijven voor externe leerlingen na bevordering van onze eigen leerlingen naar een ander leerjaar voor schooljaar 2023-2024.

Aanvraag aanmeldformulier leerjaar 2 of hoger