Aanmelding

De doorstroomtoets en de landelijke aanmeldweek

Wij heten je graag welkom in één van onze eerste klassen. Misschien weet je al dat jouw kind in groep 8 geen eindtoets maar een doorstroomtoets maakt. Ook komt er een landelijke aanmeldweek voor de middelbare school. Wat moet je weten en hoe kun je je voorbereiden? Hier wordt het stap voor stap uitgelegd.

Heb je vragen over de verschillende klassen of de aanmeldprocedure? Neem dan contact op via telefoonnummer 030 60 40 900 en vraag naar Maaike Depmann, teamleider leerjaar 1 en 2. Zij is ook bereikbaar via mdepmann@annavanrijn.nl.

Aanmelden voor leerjaar 2 of hoger!

We hebben op dit moment helaas geen plek voor tussentijdse instroom in 2 havo, 4 mavo en 3 tvwo. Voor de overige leerjaren kunt u een aanvraag indienen bij de betreffende teamleider, de e-mailadressen van onze teamleiders staan in onze schoolgids op de contactpagina.

Interesse voor instroom voor schooljaar 2024-2025 leerjaar 2 of hoger? Vraag dan een aanmeldformulier op bij onze leerlingenadministratie via onderstaand formulier. U ontvangt de benodigde informatie via de reguliere post. Uw aanmelding wordt in behandeling genomen vanaf 1 juni.

Aanvraag aanmeldformulier leerjaar 2 of hoger