Voorlichtingsmomenten

Ben je benieuwd naar onze school? Wij heten jou (en je ouders) graag welkom tijdens een van onze voorlichtingsmomenten.

Je vliegt uit. (Nog) niet letterlijk natuurlijk, gelukkig, maar toch. Na al die jaren basisschool is het straks tijd voor de volgende stap. Het voortgezet onderwijs. En bij die keuze gaan jij en je ouders niet over één nacht ijs.

Alle opties worden nauwkeurig overwogen, het is wikken en wegen, maar het sleutelwoord tijdens deze periode is: ervaren. En daarom organiseert het Anna van Rijn College - door onze leerlingen ook wel het Anna genoemd - altijd een aantal kennismakings- en voorlichtingsmomenten.

Voorlichtingsmomenten:

  • Dinsdag 12 december: Super8Day - bezoek met je hele klas het Anna! We zitten VOL!

  • Zaterdag 20 januari van 10.00 -13.00 uur: open huis (inschrijven is niet nodig).

  • VOL - Maandag 29 januari van 19.00 - 21.00 uur: voorlichtingsavond en open lesavond voor groep 8-leerlingen en hun ouders. Deze avond is vol, inschrijven is niet meer mogelijk!

  • Dinsdag 6 februari van 19.00 - 21.00 uur: voorlichtingsavond en open lesavond voor groep 8-leerlingen en hun ouders. Aanmelden kan via deze link. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, de toewijzing van de plekken gaat op basis van datum inschrijving. Na de kerstvakantie hoort u of wij u en uw kind hebben kunnen plaatsen voor deze avond.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via info@annavanrijn.nl.