Voorlichtingsmomenten

Ben je benieuwd naar onze school? Wij heten jou (en je ouders) graag welkom tijdens een van onze voorlichtingsmomenten.

Je vliegt uit. (Nog) niet letterlijk natuurlijk, gelukkig, maar toch. Na al die jaren basisschool is het straks tijd voor de volgende stap. Het voortgezet onderwijs. En bij die keuze gaan jij en je ouders niet over één nacht ijs.

Alle opties worden nauwkeurig overwogen, het is wikken en wegen, maar het sleutelwoord tijdens deze periode is: ervaren. En daarom organiseert het Anna van Rijn College - door onze leerlingen ook wel het Anna genoemd - altijd een aantal kennismakings- en voorlichtingsmomenten.

Kennismakings- en voorlichtingsmomenten (voor inschrijving schooljaar 2025/2026):

  • Dinsdag 26 november: Super8Day, groep 8-leerlingen komen met hun hele klas en de leerkracht(en) naar het Anna voor het volgen van proeflesjes en het verkennen van de school. Inschrijving verloopt via de leerkracht groep 8.

  • Donderdag 16 januari (+/- 19.00 - 20.30 uur): Voorlichtingsavond ouders/verzorgers en open lesavond voor groep 8-leerlingen. Inschrijven kan via deze link en is verplicht! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, de toewijzing van de plekken gaat op basis van datum inschrijving. Ingeschreven, maar kom je uiteindelijk niet, dan verzoeken wij je om je af te melden via info@annavanrijn.nl.

  • Dinsdag 21 januari (+/- 19.00 - 20.30 uur): Voorlichtingsavond ouders/verzorgers en open lesavond voor groep 8-leerlingen. Inschrijven kan via deze link en is verplicht! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, de toewijzing van de plekken gaat op basis van datum inschrijving. Ingeschreven, maar kom je uiteindelijk niet, dan verzoeken wij je om je af te melden via info@annavanrijn.nl.

  • Zaterdag 1 februari (10.00 - 13.00 uur): Open huis. Inschrijven is niet nodig. Wegens beperkte parkeergelegenheid is het advies om met het openbaar vervoer te komen. Komt u wel met de auto en is ons parkeerterrein vol, dan is parkeren bij Jack's Grillhouse in Nieuwegein een optie.

  • Woensdag 19 februari 2024: Anna Experience. In de namiddag, vanaf 15.00 uur. Inschrijven kan via deze link en is verplicht! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, de toewijzing van de plekken gaat op basis van datum inschrijving. Ingeschreven, maar kom je uiteindelijk niet, dan verzoeken wij je om je af te melden via info@annavanrijn.nl.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via info@annavanrijn.nl.