Wereldburger

Op het Anna van Rijn College vinden we het belangrijk dat we jou kennis laten maken met de wereld om je heen; dichtbij en verder weg.

"Open jouw wereld"

Ons onderwijs wordt gegeven in een leeromgeving die gericht is op de wereld om ons heen. We halen de wereld naar binnen en brengen jou in contact met de wereld om ons heen. We vinden het belangrijk dat je kennismaakt met die wereld en ook internationale ervaring opdoet. We organiseren excursies, buitenlandse reizen en stages, want elke leerling gaat bij ons op uitwisseling naar het buitenland! 

Een aantal keer per jaar organiseren we de Anna-weken. Dit zijn weken die gevuld zijn met activiteiten die gericht zijn op burgerschap, samenwerken in groepen en persoonlijke ontwikkeling.

Cambridge certificaat
Vanaf schooljaar 24-25 kunnen alle leerlingen op onze school een Cambridge certificaat halen. Dit is een certificaat dat in de hele wereld geldig is en waarop staat hoe goed jouw Engels is. Iedere leerling doet dit op zijn of haar eigen niveau. Goed Engels spreken, lezen en verstaan is een mooie basis voor een internationale toekomst.