Werken op 't Anna

Het Anna van Rijn College is een openbare school. Wij zijn onderdeel van de stichting NUOVO Scholen die bestaat uit vijftien scholen in de gemeente Utrecht en omgeving. We zijn een school met een missie. Wij willen onze leerlingen helpen zich maximaal te ontplooien en hen voorbereiden op een nuttige plek in onze internationale samenleving. Dat doen we op onze eigen manier: persoonlijk, met ambitie en door goede samenwerking. We zijn leergierig en nemen ieder voor zich en samen onze verantwoordelijkheid. Spreekt dit je aan? Kijk dan in de vacatures. Bekijk ook even de NUOVO Scholen gedragscode. Ben je benieuwd naar meer cijfers en achtergronden van onze scholen, kijk dan zeker ook op Scholenopdekaart.nl.

Het Anna van Rijn College is een academische opleidingsschool voor de Archimedes Lerarenopleiding (Hogeschool Utrecht), de Graduate School of Teaching (Universiteit Utrecht) en de Hogeschool voor de Kunsten (Utrecht). Ook zijn we erkend leerwerkbedrijf voor het MBO.

Het opleiden in de school vinden we op het Anna van Rijn college heel belangrijk. We ondersteunen mensen in hun ontwikkeling tot goede docent of onderwijsassistent. Daarnaast doen docenten en studenten onderzoek in de school. Zo werken we aan beter onderwijs.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Lesley Kerseboom (LKerseboom@annavanrijn.nl) en/of Petra Kemp (PKemp@annavanrijn.nl). Solliciteren op een stageplek kan via https://werkenbij.nuovo.eu/vacaturebanken/vacaturebank-stage-loket.