Werken op 't Anna

Het Anna van Rijn College is één van de 15 NUOVO-scholen. Samen met deze 15 NUOVO-scholen realiseren en bevorderen we het openbaar voortgezet onderwijs in de regio. We zijn samen verantwoordelijk voor het voortgezet onderwijs aan ruim 12.000 leerlingen!

We zijn een school met een missie. Wij willen onze leerlingen helpen zich maximaal te ontplooien en hen voorbereiden op een nuttige plek in onze internationale samenleving. Dat doen we op onze eigen manier: persoonlijk, met ambitie en door goede samenwerking. We zijn leergierig en nemen ieder voor zich en samen onze verantwoordelijkheid. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk dan deze pagina.
Ben je benieuwd naar meer cijfers en achtergronden van onze school, kijk dan zeker ook op Scholenopdekaart.nl.

Als collega van ‘t Anna maak je niet alleen deel uit van onze school, maar ook van NUOVO Scholen. En dat heeft voordelen! Bij NUOVO stimuleren wij de ontwikkeling van onze collega's. Er is ruimte voor ambities, voor zowel persoonlijke als professionele groei. Wil je meer weten over NUOVO Scholen? Bekijk dan deze pagina.

Academische opleidingsschool

Het Anna van Rijn College is een academische opleidingsschool voor de Archimedes Lerarenopleiding (Hogeschool Utrecht), de Graduate School of Teaching (Universiteit Utrecht) en de Hogeschool voor de Kunsten (Utrecht). Ook zijn we erkend leerwerkbedrijf voor het MBO. Het opleiden in de school vinden we op het Anna van Rijn college heel belangrijk. We ondersteunen mensen in hun ontwikkeling tot goede docent of onderwijsassistent. Daarnaast doen docenten en studenten onderzoek in de school. Zo werken we aan beter onderwijs.Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Lesley Kerseboom (LKerseboom@annavanrijn.nl) en/of Petra Kemp (PKemp@annavanrijn.nl).