Café Chantant en Anna's Bedroom Sessions

Als je regelmatig op onze social media kijkt, dan is er een grote kans dat je iets voorbij ziet komen over Café Chantant en Anna's Bedroom Sessions. Maar wat is dit nu precies?

Café Chantant

Café Chantant is de jaarlijkse muziekavond van het Anna waar leerlingen, oud-leerlingen en docenten livemuziek maken. Van beginners tot ervaren muzikanten, iedereen is welkom op ons podium. Geen stress, alleen maar mooie muziek.

Leerlingen zijn elke donderdag, in de grote pauze, welkom in het muzieklokaal om hun muziek aan ons te laten horen. De eerstvolgende editie is op 23 februari in ons nieuwe drama-lokaal!

Anna's Bedroom Sessions

Anna's Bedroom Sessions (ABS) is het muzikale online-platform van het Anna, dat ontstaan is in de lockdown-periode. Bij ABS brengen leerlingen, oud-leerlingen en (oud-) docenten liedjes vanaf de rand van het bed.

Anna’s Bedroom Sessions is een verlengstuk van ons jaarlijkse Café Chantant en is geïnspireerd op Tiny Desk Concerts van NPR. Volg ABS op Instagram @annasbedroomsessions en op YouTube.


Ook interessant

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Op vrijdag 7 juni hebben de teams die zich geplaatst hebben, de schoolfinales Olympic Moves gespeeld in Arnhem en omgeving. We hebben meegedaan in de volgende categorieën: jongens zaalvoetbal klas 1-2, meiden zaalvoetbal klas 3-4, floorbal jongens en meiden schoolteam, dansklas schoolteam, hockey schoolteam & basketbal klas 3-4. In totaal...

Lees verder

Een statiegeldautomaat op school! Een tijdje terug zijn we in gesprek gegaan met statiegeld Nederland. Zij draaien een pilot met statiegeldautomaten op scholen en wij wilden graag meedoen. TROMGEROFFEL, de automaat staat en de eerste blikjes zijn geperst.

Lees verder

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ‘’streetball’’. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Lees verder

Dinsdag 19 maart vond het culturele evenement van het jaar plaats voor onze leerlingen van 3 mavo; de Cultuurdag in De Kom.

Lees verder

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de...

Lees verder