Café Chantant en Anna's Bedroom Sessions

Als je regelmatig op onze social media kijkt, dan is er een grote kans dat je iets voorbij ziet komen over Café Chantant en Anna's Bedroom Sessions. Maar wat is dit nu precies?

Café Chantant

Café Chantant is de jaarlijkse muziekavond van het Anna waar leerlingen, oud-leerlingen en docenten livemuziek maken. Van beginners tot ervaren muzikanten, iedereen is welkom op ons podium. Geen stress, alleen maar mooie muziek.

Leerlingen zijn elke donderdag, in de grote pauze, welkom in het muzieklokaal om hun muziek aan ons te laten horen. De eerstvolgende editie is op 23 februari in ons nieuwe drama-lokaal!

Anna's Bedroom Sessions

Anna's Bedroom Sessions (ABS) is het muzikale online-platform van het Anna, dat ontstaan is in de lockdown-periode. Bij ABS brengen leerlingen, oud-leerlingen en (oud-) docenten liedjes vanaf de rand van het bed.

Anna’s Bedroom Sessions is een verlengstuk van ons jaarlijkse Café Chantant en is geïnspireerd op Tiny Desk Concerts van NPR. Volg ABS op Instagram @annasbedroomsessions en op YouTube.


Ook interessant

"En wij dan, Medea" is de nieuwste muziektheater-voorstelling van Studio 1punt46, de toneelclub van het Anna. Op woensdag 19 april spelen wij deze moderne bewerking van de klassieker van de Griekse grootheid Euripides tijdens het 3e uur voor al onze gymnasiasten en om 20.00 uur voor alle andere geïnteresseerden in...

Lees verder

Zaterdag 18 februari is ons open huis! Aanstaande zaterdag is het zover! Kom tussen 10.00 uur en 13.00 uur naar ons open huis om te ontdekken of het Anna van Rijn College dé middelbare school is voor jou! Onze leerlingen en medewerkers staan voor je klaar om je onze school...

Lees verder

Toekomst denken bij het vak economie! Ondernemen zodat anderen kunnen studeren en ondernemen. Onze leerlingen uit havo3 en vwo3 hebben laten zien dat zij in een hele korte periode ontvangen kredieten kunnen vervijfvoudigen. Menig ondernemer zou hier jaloers op zijn.

Lees verder