Cursus DELF

Dit schooljaar wordt op het Anna voor het eerst de cursus DELF aangeboden aan leerlingen uit de 3e en 4e klas.

Leerlingen worden opgeleid voor het behalen van het DELF-diploma, ‘Diplôme d’Etudes en Langue Française’, op ERK niveau A2. Er wordt tijdens de lessen alleen maar in het Frans gecommuniceerd. Ben je een leerling op het Anna en heb je interesse? Neem voor meer informatie en kosten contact op met mevrouw Stoof. Het gaat om één les per week voor de rest van het schooljaar!

Ook interessant

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ‘’streetball’’. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Lees verder

Dinsdag 19 maart vond het culturele evenement van het jaar plaats voor onze leerlingen van 3 mavo; de Cultuurdag in De Kom.

Lees verder

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de...

Lees verder

Vanaf het begin van dit kalenderjaar zijn leerlingen van de drie middelbare scholen van Nieuwegein elke dinsdagmiddag bij De Kom bezig geweest om hun eigen mode te ontwerpen en te maken. Dit gebeurde onder leiding van professionele ontwerpers Rosalie Boonstra en Stephanie Willems (Stephastique).

Lees verder