Docent Roy Helmerhorst op NPO Radio 1

Aardrijkskundedocent en influencer Roy Helmerhorst heeft duizenden volgers.

Video's maken over aardrijkskunde en daar miljoenen views mee halen op YouTube. Het klinkt misschien onmogelijk, maar voor aardrijkskundedocent Roy Helmerhorst is het de realiteit. En niet alleen op YouTube, maar ook op TikTok en Instagram is hij een regelrechte hit met tienduizenden volgers. InLangs de Lijn en Omstreken vertelt hij over z'n succes.

Klik hier voor het fragment.

Ook interessant

Voor alle leerlingen en docenten die op de Randijk én/of het Anna van Rijn College hebben gezeten, wordt er op vrijdag 14 oktober 2022 van 19:00 tot 22.00 uur een reünie georganiseerd.

Lees verder

Op maandag 19 september hebben alle 1e klassen van het Anna deelgenomen aan de sportdag in Merwestein. Tijdens deze sportdag hebben de leerlingen, naast het zwemmen, ook deelgenomen aan diverse clinics waaronder rolstoelbasketbal, bootcamp, bodypump, boksen etc. Deze dag werd georganiseerd door Gemeente Nieuwegein in samenwerking met NOC/NSF.

Lees verder

Het Anna heeft sinds dit schooljaar een pannaveldje. Bij panna is het de uitdaging door de benen van de tegenstander te spelen en een Panna te scoren. Er wordt al fanatiek gebruik van gemaakt door onze leerlingen!

Lees verder

Het Anna van Rijn College presenteert een nieuwe uitstraling. De school heeft een nieuw logo ingevoerd, waarmee de profilering als ‘wereldschool’ herkenbaarder is. Onder het motto ‘open jouw wereld’ presenteert Het Anna van Rijn College zich als een aantrekkelijke scholengemeenschap die midden in de samenleving staat.

Lees verder