"En wij dan, Medea"

"En wij dan, Medea" is de nieuwste muziektheater-voorstelling van Studio 1punt46, de toneelclub van het Anna. Op woensdag 19 april spelen wij deze moderne bewerking van de klassieker van de Griekse grootheid Euripides tijdens het 3e uur voor al onze gymnasiasten en om 20.00 uur voor alle andere geïnteresseerden in de Anna van Rijn Zaal.

Kom kijken hoe onze leerlingen het oude verhaal over liefde en wraak nieuw leven inblazen. In "En wij dan, Medea" spelen (in volgorde van opkomst): Julian van Buchem, Eve Rooke, Alexa Voskuil, Stephany Vassiliev, Lotte van Drie, Lynn Lakerveld, Adam Dijkstra, Cristina Mahmodiaghgaleh, Kyra Dokter & Tico Kempenaar, en Matthijs Ophuis op drums.

Regie, productie & vormgeving: Ingrid Weissgerber, Guiot Duermeijer & Demi Sanders

Kaarten: €2, te koop in de aula en voorafgaand aan de voorstelling. Reserveren kan via de Instagram van Studio 1punt46 (in de dm).

Ook interessant

"En wij dan, Medea" is de nieuwste muziektheater-voorstelling van Studio 1punt46, de toneelclub van het Anna. Op woensdag 19 april spelen wij deze moderne bewerking van de klassieker van de Griekse grootheid Euripides tijdens het 3e uur voor al onze gymnasiasten en om 20.00 uur voor alle andere geïnteresseerden in...

Lees verder

Zaterdag 18 februari is ons open huis! Aanstaande zaterdag is het zover! Kom tussen 10.00 uur en 13.00 uur naar ons open huis om te ontdekken of het Anna van Rijn College dé middelbare school is voor jou! Onze leerlingen en medewerkers staan voor je klaar om je onze school...

Lees verder