Nieuwe uitstraling Anna van Rijn College

Het Anna van Rijn College presenteert een nieuwe uitstraling. De school heeft een nieuw logo ingevoerd, waarmee de profilering als ‘wereldschool’ herkenbaarder is. Onder het motto ‘open jouw wereld’ presenteert Het Anna van Rijn College zich als een aantrekkelijke scholengemeenschap die midden in de samenleving staat.

De vernieuwde identiteit straalt beter uit waar het Anna voor staat: een school waar leerlingen én docenten met een open blik naar de wereld kijken. Het Anna van Rijn College is een wereldschool waar iedereen zichzelf mag zijn, is de boodschap.

We zijn blij met de eigentijdse uitstraling. We presenteren nu een logo dat de lens uitbeeldt waardoor leerlingen en medewerkers naar de wereld kijken. Dat is precies waar we als school voor willen staan: een open vizier op de omgeving.

Het Anna is een internationaal georiënteerde openbare school in Nieuwegein. We bieden modern onderwijs op mavo-, havo-, en vwo-niveau. Op alle niveaus kan worden gekozen voor de tweetalige variant.

De nieuwe slogan van het Anna van Rijn College is dan ook: open jouw wereld.

Ook interessant

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ‘’streetball’’. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Lees verder

Dinsdag 19 maart vond het culturele evenement van het jaar plaats voor onze leerlingen van 3 mavo; de Cultuurdag in De Kom.

Lees verder

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de...

Lees verder

Vanaf het begin van dit kalenderjaar zijn leerlingen van de drie middelbare scholen van Nieuwegein elke dinsdagmiddag bij De Kom bezig geweest om hun eigen mode te ontwerpen en te maken. Dit gebeurde onder leiding van professionele ontwerpers Rosalie Boonstra en Stephanie Willems (Stephastique).

Lees verder