Olympic Moves - Streetball🏀

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ‘’streetball’’. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Jongens klas 1/2 & jongens klas 3/4 hadden een spannend toernooi. In de competitie verloren beide teams maar één wedstrijd, waardoor ze 2de zijn geworden in de poule.

In de halve finale wonnen de jongens van klas 3/4, waardoor ze naar de finale gingen!

Jongens klas 1/2 maakten het ook heel spannend, maar verloren helaas de halve finale in overtime met twee punten verschil!

In de spannende finale lukte het de jongens van klas 3/4 helaas niet te winnen, waardoor ze net geen ticket voor de landelijke finale in de wacht gesleept hebben.

Het jongens schoolteam begon goed en wist de eerste wedstrijd te winnen met 3-7! Helaas bleken de andere teams net een maatje te groot. Uiteindelijk hebben de mannen wel een super sportief en gezellig toernooi gehad!

We willen het Echnaton college bedanken voor de fantastische organisatie en zien elkaar volgend jaar weer op het basketbalveld!💪

Ook interessant