Oproep: acteurs gezocht!

Acteurs gezocht (vanaf klas 3) voor Studio1punt46! De theatergroep van het Anna is op zoek naar nieuwe acteurs (of acterende muzikanten) voor de jaarlijkse theatervoorstelling.

Dus:

-Zit je op het Anna in klas 3 of hoger?
-Houd je van toneelspelen?
-Zijn je cijfers best goed?
-Heb je dus nog wat tijd over?
-Misschien bespeel je zelfs ook nog een instrument of kan je zingen.

Meld je dan aan voor de audities op donderdag 10 november om 15.00 uur in het nieuwe dramalokaal. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar studio1punt46@gmail.com. Je krijgt dan iets om voor te bereiden.

Je kunt voor vragen ons ook een berichtje sturen op Teams.

Tot dan, Ingrid Weissgerber, Demi Sanders en Guiot Duermeijer

Ook interessant

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Tot en met het schooljaar 2020/2021 verzorgde Iddink de levering van schoolboeken binnen de NUOVO Scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ā€˜ā€™streetballā€™ā€™. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Lees verder

Dinsdag 19 maart vond het culturele evenement van het jaar plaats voor onze leerlingen van 3 mavo; de Cultuurdag in De Kom.

Lees verder

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de...

Lees verder

Vanaf het begin van dit kalenderjaar zijn leerlingen van de drie middelbare scholen van Nieuwegein elke dinsdagmiddag bij De Kom bezig geweest om hun eigen mode te ontwerpen en te maken. Dit gebeurde onder leiding van professionele ontwerpers Rosalie Boonstra en Stephanie Willems (Stephastique).

Lees verder