Pubers zijn leuk! Online GGD-workshop

Door de GGD – Week van de Opvoeding

Herken je dat, dat je puber tot twee uur in zijn bed wil blijven liggen? Of dat je puber denkt dat zij prima haar huiswerk kan maken in bed, met minimaal twee schermen open, videobellend met een vriendin én de muziek aan? En wat je ook zegt als ouder, jij weet er toch niks van omdat je uit de prehistorie komt? Wellicht allemaal herkenbare situaties. Hoe komt dit nou? Tijdens deze workshop gaan we met jou het puberbrein bespreken. Waarom ze doen wat ze doen en hoe kun je als ouder hiermee om gaan. Want pubers zijn eigenlijk hartstikke leuk!

Datum: 4 oktober 2022
Tijdstip:15.00 tot 16.00

Aanmelding kan hier.

Ook interessant

Voor alle leerlingen en docenten die op de Randijk én/of het Anna van Rijn College hebben gezeten, wordt er op vrijdag 14 oktober 2022 van 19:00 tot 22.00 uur een reünie georganiseerd.

Lees verder

Op maandag 19 september hebben alle 1e klassen van het Anna deelgenomen aan de sportdag in Merwestein. Tijdens deze sportdag hebben de leerlingen, naast het zwemmen, ook deelgenomen aan diverse clinics waaronder rolstoelbasketbal, bootcamp, bodypump, boksen etc. Deze dag werd georganiseerd door Gemeente Nieuwegein in samenwerking met NOC/NSF.

Lees verder

Het Anna heeft sinds dit schooljaar een pannaveldje. Bij panna is het de uitdaging door de benen van de tegenstander te spelen en een Panna te scoren. Er wordt al fanatiek gebruik van gemaakt door onze leerlingen!

Lees verder

Het Anna van Rijn College presenteert een nieuwe uitstraling. De school heeft een nieuw logo ingevoerd, waarmee de profilering als ‘wereldschool’ herkenbaarder is. Onder het motto ‘open jouw wereld’ presenteert Het Anna van Rijn College zich als een aantrekkelijke scholengemeenschap die midden in de samenleving staat.

Lees verder