Pubers zijn leuk! Online GGD-workshop

Door de GGD – Week van de Opvoeding

Herken je dat, dat je puber tot twee uur in zijn bed wil blijven liggen? Of dat je puber denkt dat zij prima haar huiswerk kan maken in bed, met minimaal twee schermen open, videobellend met een vriendin én de muziek aan? En wat je ook zegt als ouder, jij weet er toch niks van omdat je uit de prehistorie komt? Wellicht allemaal herkenbare situaties. Hoe komt dit nou? Tijdens deze workshop gaan we met jou het puberbrein bespreken. Waarom ze doen wat ze doen en hoe kun je als ouder hiermee om gaan. Want pubers zijn eigenlijk hartstikke leuk!

Datum: 4 oktober 2022
Tijdstip:15.00 tot 16.00

Aanmelding kan hier.

Ook interessant

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Op vrijdag 7 juni hebben de teams die zich geplaatst hebben, de schoolfinales Olympic Moves gespeeld in Arnhem en omgeving. We hebben meegedaan in de volgende categorieën: jongens zaalvoetbal klas 1-2, meiden zaalvoetbal klas 3-4, floorbal jongens en meiden schoolteam, dansklas schoolteam, hockey schoolteam & basketbal klas 3-4. In totaal...

Lees verder

Een statiegeldautomaat op school! Een tijdje terug zijn we in gesprek gegaan met statiegeld Nederland. Zij draaien een pilot met statiegeldautomaten op scholen en wij wilden graag meedoen. TROMGEROFFEL, de automaat staat en de eerste blikjes zijn geperst.

Lees verder

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ‘’streetball’’. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Lees verder

Dinsdag 19 maart vond het culturele evenement van het jaar plaats voor onze leerlingen van 3 mavo; de Cultuurdag in De Kom.

Lees verder

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de...

Lees verder