Red Nose Day 2022

Morgen, 23 december, is het zover! Red Nose Day! Ieder jaar organiseren we deze bijzondere dag op de dag vóór de kerstvakantie.

Een dag waarop onze leerlingen fantastische activiteiten organiseren, de opbrengst is voor het goede doel. Helaas is het vanwege corona de afgelopen twee jaar niet doorgegaan, maar nu kunnen we eindelijk weer dit feestje vieren op het Anna.

Ook ouders/verzorgers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De activiteiten vinden plaats tussen 09.00uur en 12.00uur.


Ook interessant

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ‘’streetball’’. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Lees verder

Dinsdag 19 maart vond het culturele evenement van het jaar plaats voor onze leerlingen van 3 mavo; de Cultuurdag in De Kom.

Lees verder

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de...

Lees verder

Vanaf het begin van dit kalenderjaar zijn leerlingen van de drie middelbare scholen van Nieuwegein elke dinsdagmiddag bij De Kom bezig geweest om hun eigen mode te ontwerpen en te maken. Dit gebeurde onder leiding van professionele ontwerpers Rosalie Boonstra en Stephanie Willems (Stephastique).

Lees verder