Selectiemiddag Dodgeball Olympic moves

Net als afgelopen jaren doen we weer met verschillende sporten mee aan olympic moves. Dit jaar doen we met een nieuwe sport mee, genaamd Dodgeball (trefbal).

Wij organiseren op dinsdag 20 december om 15.00 een selectiemiddag voor Dodgeball. Wij selecteren dan de beste trefballers van de klassen 1-2. Ben je een goede vanger of ontwijk je makkelijk de bal of gooi jij vaak leerlingen af? Dan zien wij je graag op de selectiedag.

Met welke teams doen wij mee?

  • Klas 1-2 Gemengd

Er komen zowel jongens als meisjes in het team.

Wil je nog meer informatie? Vraag dit aan jouw LO docent. We zien je graag op dinsdagmiddag op de selectiedag.

De sectie L.O.

Ook interessant

"En wij dan, Medea" is de nieuwste muziektheater-voorstelling van Studio 1punt46, de toneelclub van het Anna. Op woensdag 19 april spelen wij deze moderne bewerking van de klassieker van de Griekse grootheid Euripides tijdens het 3e uur voor al onze gymnasiasten en om 20.00 uur voor alle andere geïnteresseerden in...

Lees verder

Zaterdag 18 februari is ons open huis! Aanstaande zaterdag is het zover! Kom tussen 10.00 uur en 13.00 uur naar ons open huis om te ontdekken of het Anna van Rijn College dé middelbare school is voor jou! Onze leerlingen en medewerkers staan voor je klaar om je onze school...

Lees verder

Toekomst denken bij het vak economie! Ondernemen zodat anderen kunnen studeren en ondernemen. Onze leerlingen uit havo3 en vwo3 hebben laten zien dat zij in een hele korte periode ontvangen kredieten kunnen vervijfvoudigen. Menig ondernemer zou hier jaloers op zijn.

Lees verder