Webinar 'Mijn puber en stress'

Ouder zijn van een puber is leuk en soms ook een hele uitdaging. De afgelopen coronaperiode heeft ook veel van iedereen gevraagd. Voor veel ouders en pubers is het een stressvolle periode geweest. De nasleep is zeker nog voelbaar. Veel jongeren zeggen überhaupt regelmatig stress te ervaren. Ouders van pubers willen hun puber daar graag bij helpen maar zijn hier ook vaak wat zoekende in.

In dit Webinar komen de volgende thema’s aan bod: 

  • Wat gebeurt er allemaal in het brein van mijn puber? 
  • Wat is gezond pubergedrag en wanneer moet ik mij zorgen maken? 
  • Positief communiceren met mijn puber: tips en handvaten. 
  • Wat is er in de gemeente voor ouders en jongeren? 

Datum: dinsdag 5 april 2022 Tijd: 19.30 – 20.45 

Aanmelden kan via deze link

Ook interessant

Onze uitwisseling in Tsjechië, een reis met al je vrienden en klasgenoten, is iets wat niemand zal vergeten. Je leert nieuwe mensen en een nieuwe cultuur kennen, maar je leert eigenlijk vooral je klasgenoten kennen.

Lees verder

Op vrijdag 7 juni hebben de teams die zich geplaatst hebben, de schoolfinales Olympic Moves gespeeld in Arnhem en omgeving. We hebben meegedaan in de volgende categorieën: jongens zaalvoetbal klas 1-2, meiden zaalvoetbal klas 3-4, floorbal jongens en meiden schoolteam, dansklas schoolteam, hockey schoolteam & basketbal klas 3-4. In totaal...

Lees verder

Een statiegeldautomaat op school! Een tijdje terug zijn we in gesprek gegaan met statiegeld Nederland. Zij draaien een pilot met statiegeldautomaten op scholen en wij wilden graag meedoen. TROMGEROFFEL, de automaat staat en de eerste blikjes zijn geperst.

Lees verder

Afgelopen dinsdag reisden we met drie basketbalteams af richting het Echnaton College in Almere voor de regionale finales in de categorie ‘’streetball’’. Alle teams gingen de strijd aan om een ticket te bemachtigen voor de landelijke finale in Papendal.

Lees verder

Dinsdag 19 maart vond het culturele evenement van het jaar plaats voor onze leerlingen van 3 mavo; de Cultuurdag in De Kom.

Lees verder

Op dinsdag 12 maart nam klas 1-2 jongens het op tegen vier andere teams in sporthal Het Veerhuis in Nieuwegein. Het team verdedigde heel goed en met creatieve acties maakte ze mooie doelpunten. Doordat ze alle vier de poulewedstrijden wonnen, speelden ze de finale tegen de nummer twee van de...

Lees verder